Vil bekæmpe forurening, ulighed og racisme

Ved efterårets kommunalvalg stiller Ulrik Goos Iversen op som nr. 2 på listen for Enhedslisten i Frederikssund.

 

Ulrik præsenterer her sig selv:

Jeg hedder Ulrik og har boet 10 år i kommunen, heraf de 7 på Baunehøj Efterskole, hvor jeg er forstander. Nu bor jeg med min familie i Jægerspris.

Jeg er uddannet skolelærer og er desuden cand. mag. i filosofi med et stærkt speciale om Marx’s Kapitalen. Jeg har primært arbejdet som lærer og i 10 år altså som forstander for landets bedste efterskole.

Selvom jeg altid har været frygtelig venstreorienteret, har jeg haft svært ved at være en del af et parti. Enhedslisten er dog det parti, der kommer tættest på og en dag blev jeg træt af at være ”mandagspolitiker” – altså sådan en der er klogere end politikerne, men som ikke selv er aktiv og nu stiller jeg op til byrådet.
Mine vigtigste politiske mærkesager er bæredygtighed, social retfærdighed og integration – eller med andre ord: jeg vil bekæmpe forurening, ulighed og racisme.

Ungdommen er mit eneste håb i en grusom verden og derfor er jeg meget optaget af skolepolitik og alt, hvad der har med børn og unge at gøre. Jeg opfordrer alle til at blive medlem af et parti, uanset hvilket, og på den måde bidrage til at vores folkestyre holdes vitalt og spændstigt.