Fokus på flygtninge og det sociale område

Kirsten Folke stiller op til byrådet for Enhedslisten i Frederikssund.
Vi har bedt Kirsten præsentere sig og hun fortæller her lidt om sig selv:

Jeg hedder Kirsten Folke, er 69 år og har i 30 år boet i Jægerspris, hv gennem 30 år. Jeg er gift og har én søn.
Jeg er uddannet pædagog i 1974 og har hovedsagelig arbejdet i dag- og døgninstitutioner.Gennem mit arbejde har jeg været faglig aktiv som tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant. og fællestillidsmand (i den gamle Skibby Kommune).

Jeg har altid været græsrodsaktivist og befinder mig godt her. Fx i Folkebevægelsen mod EU og Rock mod Racisme i Huset i Magstræde for længe siden. Jeg har boet I Svanholm Storkollektiv  3-4 år. I de senere 5-6 år har jeg været frivillig i Dansk Flygtningehjælp og Røde Kors.

Jeg har været aktiv i Enhedslisten de seneste 10-12 år og i min fritid fornøjer jeg mig med  korsang (Jægerspriskoret), sejler kajak (klub) og  går til Tai Chi.

Nu har jeg valgt at stille op til byrådet – jeg har altid savnet flere kvinder her. I mit politiske arbejde er mine umiddelbare fokusområder: flygtninge, sociale områder og naturligvis også det vigtigste: at vi gør noget for klima og bæredygtighed, så vores børn og børnebørn også har en jordklode at leve på!